Fotelja Sara ribcord weathered green

Dimenzije

D70×V71׊59 cm

Brand

Original price was: 322,00 €.Current price is: 257,60 €.

uklj.pdv | dostava je uključena za sve artikle iznad 50 €
rok isporuke 30-45 dana
SKU: 375690-G

Fotelja Sara ribcord weathered green

Fotelja Sara nježno zaobljenih uglova u kombinaciji s luksuzno mekim baršunastim presvlakama osigurava udobnost i sofisticiranost u svakom interijeru. Lijepo se kombinira za tabureima iz iste kolekcije.

Brand

Opis

Šifra artikla: 375690-G
V 71 x Š 59 x D 70 cm
– Zapanjujuće suptilan zahvaljujući prijateljskim oblicima
– Luksuzno mekane presvlake
– Dio kolekcije Sara
– V 71 cm x Š 59 cm x D 70 cm

Tanak, suptilan i prijateljskog oblika. Serija Sara, iz kolekcije nizozemske kuće za dizajn interijera WOOOD, sastoji se od različitih modela i velikog raspona osnovnih i trend boja. Nježno zaobljeni uglovi u kombinaciji s udobnim presvlakama osiguravaju da Sara bude pravi privlačan pogled u svakom interijeru! Visoke drvene noge daju dizajnu izgled, tako da se vaš omiljeni Sara predmet lako uklapa u svaki životni prostor. Koja će Sara uskoro oplemeniti vaš dom?

Materijal
Sara je izrađena od kombinacije tvrdog drva s FSC certifikatom i MDF-a. Sjedalo je ispunjeno VP35 pjenom, a naslon sadrži VP21 pjenu, koja pruža čvrstu udobnost sjedenja. Sjedalo od pjene drži oblik jakim elastičnim trakama. Noge su izrađene od drveta breze.

Sara je presvučena mekom rebrastom tkaninom. Serra rebrasta tkanina je super trendi tkanina, Serra je elegantna i udobna! Naša mekana rebrasta tkanina Serra izrađena je od 92% poliestera i 8% najlona. Ova kombinacija čini tkaninu Serra vrlo jednostavnom za održavanje, a s Martindaleom od 45 000 ne morate se bojati ogrebotina ili ljuštenja. Rebrasta tkanina ima ojačanu podlogu i izgleda vrlo vitko zbog uskih traka.

Dimenzije
– Visina: 71 cm
– Širina: 59 cm
– Dubina: 70 cm
– Visina sjedala: 44 cm
– Širina sjedala: 56 cm
– Dubina sjedala: 53 cm
– Visina naslona: 35 cm
– Visina nogavice: 25 cm
– Opseg stopala: Ø 3 cm
– Težina: 9 kg
– Maksimalna nosivost: 90 kg

Održavanje
Kod rebraste tkanine mrlje uvijek uklanjajte u smjeru rebra. Tapkanjem lagano vlažnom, čistom krpom lako ćete ukloniti većinu mrlja. Je li mrlja postojanija? Neka vlažna krpa upije mrlju. Ako je potrebno, završno četkanje mekom četkom osigurat će da rebrasta tkanina ostane prekrasno mekana na dodir. Općenito ne preporučamo impregniranje tapeciranog namještaja. Međutim, ako to želite, prethodno testirajte sredstvo za impregnaciju na nevidljivom dijelu tkanine.

Dostava
Artikl se isporučuje u jednom paketu. Noge se jednostavno sastavljaju uz pomoć priloženih uputa za montažu. Kako biste zaštitili tvrde podove, na donju stranu nogu postavite filc. Kolekcija Sara prikladna je samo za unutarnju upotrebu.

TEHNIČKI PODACI

Šifra artikla
375690-G
EAN
8714713113200
Materijal
92% pes / 8% godišnje
Završna obrada u boji
Izmjereno zeleno
Dimenzije (VxŠxD)
V 71 x Š 59 x D 70 cm
Jedinica za nabavu
1

Dodatne informacije
Brand

Boja

Izmjereno zeleno

Dimenzije

D70×V71׊59 cm

Plaćanje i dostava
PREPORUČENI SLIČNI ARTIKLI

možda Vam se svidi

info

Imate pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme.

istraži kategorije